. Eladná működő ipari cégét? Forduljon hozzánk: www.eladocegek.hu .
Keresünk - Kínálunk eladó ipari cégeket: www.eladocegek.hu ;
Eladhatja Ipari, Üzleti, Telek ingatlanát, ha meghirdeti: www.ipariingatlanok.hu .
  IpariHirugynokseg.hu   Hírek   Rendezvények     Szolgáltatásaink     Riportok    
IpariHírügynökség.hu : Híreink: Már az IpariCégek.hu oldalain elérhetők friss híreink Autó, jármű, közlekedés ; Robot, automatika kategóriákban is.  
2017.12.16.
EladóCégek.hu:
Ipariingatlanok.hu:
Hírek, Ipari hírek, www.ipari.hu
Díjnyertes szezon után sincs megállás 2016.06.13.
Forrás: Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. Škoda Sajtóközlemény
  ŠKODA
  › A Magyar Jégkorong Szövetség kedd este
    tartotta hagyományos évadzáróját. 
›    A játékosok mellett díjat kapott a ŠKODA márka is, a több mint két évtizednyi elkötelezett támogatásért.
›    A ŠKODA Magyarország szeretne minden segítséget megadni ahhoz, hogy töretlenül folytathassák munkájukat az utánpótlás-nevelők.
›    A Magyar Jégkorong Szövetség és a ŠKODA Magyarország jelenleg közösen fejlesztenek egy olyan utánpótlás-toborzó rendszert, amely képes garantálni, hogy a magyar jégkorong még sokáig a világ legjobbjai között lehessen.

Budapest, 2016. június 13. - A Magyar Jégkorong Szövetség kedd este tartotta hagyományos évadzáróját, amelyen díjazta az elmúlt idény kiválóságait, többek között a szezon legjobb kapusát, Vay Ádámot. A játékosok mellett a ŠKODA márka is díjat kapott a több mint két évtizednyi támogatásért.


Példátlanul sikeres szezonon van túl a hazai hoki. Az egyre nagyobb magyar eredményeket – ¬az U18-as női, valamint férfi jégkorong-válogatott divízió I-es világbajnoksági győzelmeit – óriási sikerként könyvelheti el a sportág utánpótlás-nevelése. A ŠKODA Magyarország ezért szeretne minden segítséget megadni ahhoz, hogy töretlenül folytathassák munkájukat, és válogatottjaink még sokáig a legjobb csapatok között szerepeljenek.

Nagyon örülök, hogy itt lehettem a válogatottal a díjátadón. Ugyancsak maradandó élmény volt, hogy drukkolhattam a csapat olimpiai selejtezőin, hogy végigszurkolhattam a világbajnokságot, hogy részese lehetek a világ legjobb hokis nemzeteit is lenyűgöző magyar jégkorongnak, és együtt buzdíthattam a csapatot a világ legjobb szurkolóival!” – mondta a díj átvétele után Dalnoki Balázs ŠKODA márkaigazgató.

Szeretnénk nagyobb hangsúlyt fektetni a jövő A-csoportos jégkorong-válogatottjának felnevelésére. Most azon dolgozunk, hogy minél hatékonyabban segítsük a Szövetség munkáját. Az a célunk, hogy minél több gyermek jöjjön és kezdjen el jégkorongozni. Jöjjön el úgy, hogy közben ez a szüleinek a lehető legkevesebb plusz terhet jelentse. Szeretnénk egy olyan toborzó rendszert kiépíteni, ami a hoki-szülők vállára nehezedő terhet is megpróbálja csökkenteni.” – vázolta fel Dalnoki Balázs a ŠKODA Magyarország és a Magyar Jégkorong Szövetség közös terveit.

A jövő hokisait támogató új irány előfutáraként jégkorongozó gyerekek utazhattak ki családjaikkal a szentpétervári világbajnokságra, hogy ott, ŠKODA Kiskövetekként élőben drukkolhassanak a magyar jégkorong-válogatottnak. A Kiskövetek rövid videóban mutatkoztak be a világbajnokság előtt:

Ha szeretnél még többet megtudni a ŠKODA és jégkorong Guinness rekordnak számító kapcsolatáról, vagy a Kiskövetek utazásáról látogass el ŠKODA honlapjára.

A ŠKODA AUTO


›    a világ egyik legrégebbi, ma is termelő járműgyártó vállalata. Csehországi székhelyén, Mladá Boleslavban 1895-től először kerékpárokat, majd motorkerékpárokat és gépkocsikat készített.
›    palettáján jelenleg hét személygépkocsi-típuscsalád szerepel: a Citigo, a Fabia, a Roomster/Praktik, a Rapid, az Octavia, illetve a Yeti és a Superb.
›    2013-ban világszerte mintegy 920 800 autót szállított ki ügyfeleinek
›    1991 óta a Volkswagen Csoporthoz tartozik, azaz a világ egyik legsikeresebb autóipari konszernjének tagja, amelynek szervezetében a ŠKODA önálló fejlesztői és gyártói tevékenységet folytat, a gépkocsik mellett olyan további komponensekre is kiterjedően, mint a motorok és sebességváltók.
›    Csehországban három helyszínen működik, ám – elsősorban konszernszintű partneri együttműködések keretében – Kínában, Oroszországban, Szlovákiában és Indiában is gyártja típusait.
›    jelenleg mintegy 25 800 dolgozót foglalkoztat világszerte, s több mint 100 ország piacának aktív szereplője.
.

« vissza
További híreink
Tájékoztatás a hírfelvitel megszűnéséről és új portálunkról 2017.06.19.
Városi elismerés a hatvani Bosch gyárigazgatóinak - Odaadás, elkötelezettség, felelősségtudat 2016.09.28.
Negyedik tanév Bosch támogatással - Egy nap a technológia és a tudomány bűvöletében 2016.09.27.
Az Acronis True Image 2017 szoftver segítségével távolról is villámgyors biztonsági mentést készíthet 2016.09.26.
Ipar 4.0 – egyesíti tudását a Bosch és az SAP - Együttműködés a szoftver- és felhőtechnológiában 2016.09.26.
YouTube.com/IpariHírügynökség - Nézd meg videóinkat!   
12 állásos istálló
lovastelepnek, M1-10 km:
12 állásos istálló lovastelepnek, M1-10 km, Naszály
¤ ¤ ¤ ¤
M0-Halásztelek lehajtónál
Raktár eladó:
Eladó M0-Halásztelek, raktár eladó
¤ ¤ ¤ ¤
M0 20-25 km, 4-es főút:
5 ha ipartelep eladó
Eladó M0-tól 20-25 km-re 4-es főútnál 5 ha ipartelep
¤ ¤ ¤ ¤
Keresünk - Kínálunk
eladó ipari cégeket :
EladóCégek.hu
¤ ¤ ¤

Ipari Hírügynökség: Ipari, Ipari Hírek, Sajtóközlemények, Riportok, VideoRiportok, Ipar, Környezet, Táj, Természet, Videók, Sajtófotók
Az ipar hírei!


Főoldal | Hírek | Riportok | Rendezvények | Szolgáltatásaink | RSS |
TOP Aktuális | Eladó cégek | Linkek | PhotoReport.hu | PhotoReports.hu |
Keresés:  
Az Ipari Hírügynökség oldalain független, gazdasági híreket jelentetünk meg.