. Eladná működő ipari cégét? Forduljon hozzánk: www.eladocegek.hu .
Keresünk - Kínálunk eladó ipari cégeket: www.eladocegek.hu ;
Eladhatja Ipari, Üzleti, Telek ingatlanát, ha meghirdeti: www.ipariingatlanok.hu .
  IpariHirugynokseg.hu   Hírek   Rendezvények     Szolgáltatásaink     Riportok    
IpariHírügynökség.hu : Híreink: Már az IpariCégek.hu oldalain elérhetők friss híreink Autó, jármű, közlekedés ; Robot, automatika kategóriákban is.  
2017.12.16.
EladóCégek.hu:
Ipariingatlanok.hu:
Hírek, Ipari hírek, www.ipari.hu
Újabb elszürkült közösségi terek újulhatnak meg hazánkban 2016.06.09.
Forrás: One On One Kommunikáció - Let’s Colour Településszépítő Sajtóhír
Hat éve a színes Magyarországért
Budapest, 2016. június 9., csütörtök – Lezárult a Let’s Colour Településszépítő Egyesület idei pályázata, melyen elszürkült közösségi terek megújítására lehetett összesen 800 négyzetméterre elegendő festéket nyerni.
A 10 ezer fő alatti települések kategóriájában a Beledi Egyesített Szociális Központot, a 10 ezer fő feletti települések közül pedig a Salgótarjáni Általános Iskolát és Kollégiumot választotta ki győztesként a szakmai zsűri.

A hagyományoknak megfelelően a döntőbe jutott, de nem győztesként kikerülő pályázók idén is vigaszdíjban részesültek. Ennek megfelelően a 10 ezer fő alatti települések kategóriájában a rajkai Békefi Ernő Általános Iskola, valamint a Pándi Általános Iskola, míg a 10 ezer fő feletti települések közül a sátoraljaújhelyi Esze Tamás Tagintézmény, valamint a szegedi Klúg Péter Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola és Kollégium vehet át vigaszdíjként 50-50 liter Dulux beltéri falfestéket.

„Az idei felhívásunkra 31 pályázat érkezett és a szavazási időszak alatt ezúttal is példátlan aktivitást mutattak be a pályázók, amit az érzékeltet a legjobban, hogy a pályázatokra 21 nap alatt több mint 25 ezer szavazat érkezett”- jegyezte meg Nagy Gergely, a Let’s Colour Településszépítő Egyesület szóvivője. A pályázaton kiválasztott nyertesek idén speciális, foltálló és víztaszító Dulux EasyCare beltéri festéket, professzionális designterveket, műszaki szakértőt és a festés teljes szervezését kapják jutalmul – a helyieknek csupán az önkéntes festőket kell biztosítaniuk. A nyertes közösségekkel történő egyeztetések megkezdődtek, a festéseket legkésőbb 2016. augusztus 20-ig kell megvalósítani.

Mint ismeretes a szervezet idei pályázatára március 29-től május 1-ig lehetett jelentkezni Magyarország bármely szegletéből. Ezt követően május 2-ától három héten át lehetett szavazni a feltöltött pályamunkákra. A döntőbe kategóriánként három-három pályázó került, melyek közül a szakmai zsűri választotta ki a nyerteseket.

Az Egyesület által meghirdetett pályázat célja, hogy segítse a frekventáltan használt, de elhanyagolt közösségi terek megújulását, színt vigyen a közösségek minennapjaiba. A Let’s Colour pályázat a legsikeresebb ilyen jellegű kezdeményezés Magyarországon, mely már hat éves múltra tekint vissza. Az elmúlt öt évben a Let’s Colour Településszépítő Egyesület közel 22.000 négyzetméternyi falfelületet varázsolt újjá 24 helyszínen, összesen 5640 liter festék felhasználásával, több mint 1800 önkéntes részvételével.

A Let’s Colour projekt
A Let’s Colour projekt elsődleges célja: színt vinni az emberek életébe. A Let’s Colour Településszépítő Egyesület célja, hogy színessé varázsolja a közösségek által nap, mint nap használt tereket, legyen szó elhanyagolt városházáról, vidám gyerekzsivajtól hangos óvodáról, a falu orvosi rendelőjéről, vagy akár egy lehangoló látványt nyújtó betonkerítésről. A színek csodákra képesek, a megszínesített közösségi terek pedig új lendületet visznek az ott élők mindennapi életébe, inspirálnak és energiát adnak.

A Let’s Colour 2011-ben vette fel először a harcot a szürkeséggel szemben. Látva az óriási érdeklődést és azt a példaértékű összefogást, amelyet a pályázók bemutattak, a Let’s Colour Településszépítő Egyesület a Dulux-szal karöltve idén sorban a 6. alkalommal hirdeti meg országos pályázatát.

További naprakész információk: www.facebook.com/letscolourhu  
.

« vissza
További híreink
Tájékoztatás a hírfelvitel megszűnéséről és új portálunkról 2017.06.19.
Városi elismerés a hatvani Bosch gyárigazgatóinak - Odaadás, elkötelezettség, felelősségtudat 2016.09.28.
Negyedik tanév Bosch támogatással - Egy nap a technológia és a tudomány bűvöletében 2016.09.27.
Az Acronis True Image 2017 szoftver segítségével távolról is villámgyors biztonsági mentést készíthet 2016.09.26.
Ipar 4.0 – egyesíti tudását a Bosch és az SAP - Együttműködés a szoftver- és felhőtechnológiában 2016.09.26.
YouTube.com/IpariHírügynökség - Nézd meg videóinkat!   
M0 20-25 km, 4-es főút:
5 ha ipartelep eladó
Eladó M0-tól 20-25 km-re 4-es főútnál 5 ha ipartelep
¤ ¤ ¤ ¤
M0-Halásztelek lehajtónál
Raktár eladó:
Eladó M0-Halásztelek, raktár eladó
¤ ¤ ¤ ¤
12 állásos istálló
lovastelepnek, M1-10 km:
12 állásos istálló lovastelepnek, M1-10 km, Naszály
¤ ¤ ¤ ¤
Keresünk - Kínálunk
eladó ipari cégeket :
EladóCégek.hu
¤ ¤ ¤

Ipari Hírügynökség: Ipari, Ipari Hírek, Sajtóközlemények, Riportok, VideoRiportok, Ipar, Környezet, Táj, Természet, Videók, Sajtófotók
Az ipar hírei!


Főoldal | Hírek | Riportok | Rendezvények | Szolgáltatásaink | RSS |
TOP Aktuális | Eladó cégek | Linkek | PhotoReport.hu | PhotoReports.hu |
Keresés:  
Az Ipari Hírügynökség oldalain független, gazdasági híreket jelentetünk meg.